HVEM

Jeg hedder Lone Folke Bendstrup og fandt i 2017 ud af, at jeg er multipassioneret. Jeg er født i 1977, så man kan sige, at det var på høje tid! Du kan læse bloggen “Jeg hedder Lone, og jeg er multipassioneret” – om hvordan jeg fandt ud af, hvad jeg er for én.

Mit ønske er, at du kan genkende dig selv i mine ord og bruge det til noget givtigt i dit eget liv. Mit CV er alenlangt. Men det er mit, og efter nogle år som erkendt multipassioneret, har jeg fundet fred med det. For det afspejler min rejse, og det giver mening for mig. Mød mig på LinkedIn – og link gerne op!

Jeg arbejder freelance med, ja, lidt af hvert! En stor del af min hverdag er fyldt med kommunikations-, koordinerings- og administrationsopgaver. Dertil kommer naturligvis mit arbejde med multipassionerede, men også musik, genbrugsting og hjemmet fylder meget i hverdagen. Plus alt det, der kommer og går!

Da jeg fandt ud af, at “det, jeg er” har et navn, nemlig multipassioneret, og at det er helt almindeligt, søgte jeg med lys og lygte efter VIDEN. Jeg fandt ingenting på dansk. Så – det måtte jeg jo lave om på! Derfor startede jeg denne blog.

De første 10 blogs er skrevet, mens jeg var fastansat.

Jeg håber, at DU finder viden eller bliver guidet videre til viden, der kan give DIG et liv, hvor du skaber plads og accept til alle dine passioner & projekter!

Kærlig hilsen
Lone

Multipassioneret-logo