HVEM

Jeg hedder Lone og fandt i 2017 ud af, at jeg er multipassioneret. Jeg er født i 1977, så man kan sige, at det var på høje tid! Du kan læse bloggen “Jeg hedder Lone, og jeg er multipassioneret” – om hvordan jeg fandt ud af, hvad jeg er for én. Mit ønske er, at at du kan genkende dig selv i mine ord og bruge det til noget givtivt i dit eget liv.

Mit CV er alenlangt. Jeg er i skrivende stund ved at tage mig sammen til at skrive mit reelle CV på LinkedIn. Som en del af processen med at STÅ ved, at jeg er multipassioneret. Jeg udelod en del, fordi jeg syntes, det var .. pinligt.

I dag arbejder jeg hos SalgsPiloterne & MenneskeKenderen (samme ejer) som “Hjælpende flyveleder & eskadrillechef”. (Ja, det hedder min titel altså!) Mine arbejdsopgaver er meget varierede –  der er plads til nye ideer – der er temposkift – der er masser af frihed – og dagene kan pludselig indebære noget andet, end hvad jeg havde planlagt. Denne variation er medvirkende til, at jeg kan arbejde der … og være rigtig glad for det!

Denne hjemmeside er et af mange sideprojekter, men det er måske det vigtigste. Da jeg selv fandt ud af, at “det, jeg er” har et navn, og at det er helt almindeligt, søgte jeg med lys og lygte efter VIDEN. Jeg fandt ingenting på dansk. Så – det måtte jeg jo lave om på : )

Mit ønske er, at DU finder viden eller bliver guidet videre til viden, der kan give DIG et liv, hvor du skaber plads og accept til alle dine passioner & projekter!

Kærlig hilsen
Lone